Zaalverhuur Flevoland


Welkom bij Zaalverhuur Flevoland te Almere


Vergaderen in Almere is nog nooit zo makkelijk geweest!

Voor een geschikte ruimte bent u bij Zaalverhuur Flevoland aan het juiste adres.
Voor vergadering, workshop, congres, cursus of meeting kunt u vanaf nu bij zaalverhuur Flevoland terecht. Wij bieden een zaal aan voor minimaal 6 personen tot groepen tot maximaal 30 personen.
Tevens kunt u bij ons alle aanvullende apparatuur huren, zoals bijvoorbeeld een flip-over, televisie met cd-speler, Beamer met scherm en een voorraadkast voor als u geregeld de zaal gaat huren.

Bij een reservering hoeft het u aan niets te ontbreken. Als u bij het reserveren aangeeft hoe u de opstelling wilt hebben dan zorgen wij dat alles klaar staat. De zaal is voorzien van goede verlichting, airco en een uitstekende service en de zaal is sfeervol ingericht.

Wij bieden u de mogelijkheid om uw dag/avond uit te breiden met een lunch, buffet, frisdranken of sushi. Hebt u zelf wensen, vertel of vraag het ons en wij gaan kijken of wij uw wensen kunnen realiseren.

Zaalverhuur is gelegen in Almere Haven en op een paar minuten bereikbaar van een bushalte. De zaal ligt vlakbij de snelweg en u kunt bij ons gratis parkeren. U hebt een eigen entree naar de zaal, wel zo fijn voor uw gasten. Daarnaast hebben wij zaalverhuur arrangementen voor alle gemak.
(alle arrangementen zijn vanaf 6 personen te reserveren) Dit is dan exclusief zaalhuur. Prijzen zijn per persoon.

U kunt bij ons 7 dagen per week op elk moment van de dag de zaal huren. Zelfs op zondag!
Wilt u meer weten, informatie of advies, bel ons gewoon even en wij vertellen en adviseren u graag over alle mogelijkheden.